Adevărul Live, ora 12.00: Cum întârziem îmbătrânirea cu ajutorul alimentaţiei

Cum întârziem îmbătrânirea cu ajutorul alimentaţiei

Sportul şi dieta sunt câteva dintre lucrurile pe care le putem face pentru a întârzia apariţia efectelor îmbătrânirii. Lygia Alexandrescu, preşedinte al Societăţii Române de Educaţie Nutriţională, explică la Adevărul Live de ce reguli alimentare ar trebui ţinut cont pentru a încetini îmbătrânirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevarul Live

 

Oamenii îmbătrânesc odată cu trecerea timpului, iar acest lucru face parte din firescul evoluţiei. Este însă extrem de important dacă îmbătrânim într-un ritm accelerat, aşa cum se întâmplă în unele cazuri, sau dacă îmbătrânim frumos, aşa cum ar fi normal. Alimentaţia incorectă îşi lasă amprenta nu doar asupra organismului, dar şi asupra aspectului fizic şi este un lucru demonstrat că greşelile alimentare, excesele, accelerează procesul de îmbătrânire a organelor şi a pielii. Lygia Alexandrescu, preşedinte al Societăţii Române de Educaţie Nutriţională, exlică la Adevărul Live, de ce reguli alimentare ar trebui ţinut cont pentru a încetini îmbătrânirea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările