Între viaţă şi moarte, după o partidă de amor în public. Experienţa periculoasă la care s-au supus doi turişti

Între viaţă şi moarte, după o partidă de amor în
public. Experienţa periculoasă la care s-au supus doi turişti

Între viaţă şi moarte, după o partidă de amor în public

Un turist britanic a ajuns în stare critică la un spital din Franţa, după ce a căzut de la balcon în timpul unei „partide sexuale pasionale”, în văzul publicului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un britanic în vârstă de 30 de ani şi iubita sa, o canadiancă de 28 de ani, făceau sex pe balconul apartamentului pe care-l închiriaseră când s-au dezechilibrat şi au căzut de la o înăţime de 3,6 metri.

Tânărul se zbate acum întyre viaţă şi moarte, fiind transportat în stare critică la secţia de terapie intensivă a spitalului Pasteur din Nisa. Din fericire, femeia este în stare stabilă, cel mai probabil căzând peste trupul iubitului ei.

„Cuplul a fost văzut în timp ce făcea dragoste, în balconul apartamentului pe care l-au închiriat. Erau, într-adevăr, foarte înflăcăraţi şi, de-odată, au căzut peste balustradă. Vecinii au chemat imediat salvarea”, a declarat un anchetator, citat de Daily Mail.

Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili dacă cei doi erau beţi sau drogaţi în timpul incidentului, produs sâmbătă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: