5 idei de machiaj pentru vară

5 idei de machiaj pentru vară

Vara asta, fii cât mai naturală.

Fiecare sezon aduce noutăţi privind culorile şi tehnicile de machiaj în vogă. Vara aceasta, inspiră-te din propunerile specialiştilor, adaptează-le stilului tău şi nu uita: în sezonul estival mai puţin înseamnă mai mult!

Ştiri pe aceeaşi temă

Păstrează o notă simplă şi nu încărca foarte mult tenul, pentru un look fresh, ca o gură de aer proaspăt!

 

1. Ten natural şi luminos 

Uită de straturile grele de fond de ten vara asta. Se poartă machiajul simplu, cât mai natural, care lasă pielea să respire. Accentuează uşor doar sprâncenele, aplică pe pleoape o nuanţă delicată de fard şi foloseşte un ruj cât mai apropiat de culoarea buzelor. Poţi uniformiza nuanţa tenului cu o cremă colorată şi nu uita de protecţia solară, fără de care nu trebuie să ieşi din casă. Adaugă un strop de strălucire pentru vacanţă, folosind un produs iluminator, de care ai grijă însă să nu abuzezi.

 

2. Buze fructate

În tendinţe vara aceasta sunt buzele cu contur estompat, ce parcă tocmai au muşcat dintr-un fruct proaspăt, fără să fie definite perfect. Tehnica presupune aplicarea unui balsam sau ruj colorat într-o nuanţă puternică de fructe de pădure şi tamponarea lui delicată cu un disc de bumbac sau întinderea cu buricele degetelor din mijloc spre colţul gurii. Practic, dai o pată de culoare buzelor, uşor neglijentă. Vei obţine un machiaj la modă, cu un aer tineresc. Şi rujul coral este în vogă şi creează un contrast de efect cu pielea bronzată.

Descoperă alte idei de machiaj pentru această vară pe clickpentrufemei.ro. 

 

Machiaj perfect în 15 minute

«Celulită? Nu şi vara asta!»

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: