Poveştile bebeluşilor care au lăsat lumea cu gura căscată: băieţelul născut la două luni de la moartea mamei şi micuţul care a ajuns la pubertate la vârsta de un an

Poveştile bebeluşilor care au lăsat lumea cu gura căscată: băieţelul născut la două luni de la moartea mamei şi micuţul care a ajuns la pubertate la vârsta de un an

FOTO Caters/Daily Mirror/Daily Mail

În ultima lună, principalele canale de informaţii au difuzat ştiri şocante despre bebeluşi cu poveşti unice de viaţă, care au făcut înconjurul lumii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea mai grea nou-născută din lume: 6,8 kg
   
O mamă în vârstă de 19 ani din India a dat naştere unui bebeluş-gigant (foto). Fetiţa, cu o greutate de 6,8 kg, s-a născut prin cezariană luni, în statul indian Karnataka, şi a fost declarată de medici cel mai greu nou-născut din lume. „În cei 25 de ani de carieră, nu am văzut aşa ceva. Este un miracol“, a declarat doctorul Venkatesh Raju, cel care a adus-o pe lume pe fetiţă. Atât „micuţa-gigant“, cât şi mama ei adolescentă sunt în stare stabilă şi vor fi externate imediat ce medicii se asigură că sunt sănătoase.

 
Născut la două luni după moartea mamei

Un băieţel din oraşul Wroclaw, Polonia, s-a născut la două luni după ce mama lui a murit. Femeia a decedat din cauza unei tumori pe creier pe când se afla în cea de-a 17-a săptămână de sarcină dar, pentru că fătul era sănătos, medicii au ţinut-o în viaţă cu ajutorul aparatelor. Wojtus, cum a fost botezat bebeluşul, a venit pe lume la 55 de zile după ce mama sa a murit, cântărind 1 kg. Ţinut la incubator (foto), a făcut progrese rapide şi a ajuns la greutatea de 3 kg, moment în care a fost externat în grija tatălui său, care a locuit în spital de la moartea mamei.

 
 
Tripleţi identici – o şansă la 200 de milioane
 
Becki-Jo Allen, o femeie în vârstă de 23 de ani din Marea Britanie, a dat naştere unui set de tripleţi identici (foto), caz întâlnit o dată la 200 de milioane. Tripleţii Roman, Rocco şi Rohan, acum în vârstă acum de zece luni, sunt practic imposibil de deosebit. Mama lor nu are însă această problemă. „Cu toţii au semne din naştere între sprâncene. Semnul lui Roman este mai întunecat, iar Rohan are un semn şi pe picior“, şi-a dezvăluit Becki-Jo secretul, menţionând şi că cei trei băieţei au personalităţi foarte diferite.
 
 
Penis crescut şi păr pubian la copilul de 1 an

Un copil în vârstă de un an din Delhi, India are deja „pofte“ sexuale, păr pubian şi facial şi un penis mare cât al unui bărbat adult. În plus, are deja vocea în schimbare. Pubertatea precoce este cauzată, de obicei, de tumori la stomac sau la creier, însă testele n-au depistat niciuna. Părinţii au sesizat încă de acum 6 luni creşterea anormală a organului genital, dar s-au gândit că poate băiatul va fi mai „dotat“, aşa că nu l-au dus la medic. Akash, aşa cum a fost botezat de mass media, face acum terapie cu hormoni, iar starea sa pare să se îmbunătăţească.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările