Adevărul Live: De vorbă cu trei tătici cool despre cum să-ţi creşti copiii în vremurile moderne

Adevărul Live: De vorbă cu trei tătici cool despre cum să-ţi creşti copiii în vremurile moderne

Dan Cruceru - Robert Diaconeasa - Daniel Osmanovici - FOTO Eduard Ene

Daniel Osmanovici, Robert Diaconeasa şi Dan Cruceru vorbesc la Adevărul Live despre provocările prin care trec tăticii. Cele mai comice momente, dar şi cele mai puternice provocări sunt subiectele de discuţie astăzi, începând cu ora 14.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Daniel Osmanovici spune despre el că se consideră cel mai bogat tată datorită Teei şi lui Radu. Ştim despre el că a lucrat în televiziune, aleargă maratoane, descoperă ţara pe bicicletă şi are un record mondial. Pe toate le duce la bun sfârşiT cu ajutorul soţiei şi le povesteşte pe danielosmanovici.ro.

Dan Cruceru este tatăl Sofiei şi al lui Dan Christian, soţul Cristinei, blogger şi youtuber. Realizează o rubrică de parenting la emisiunea „Vorbeşte lumea“, are propria afacere şi scrie pe taticool.ro.

Robert Diaconeasa – cunoscut mai mult ca DaddyCool, tatăl lui Ingrid şi omul care este în spatele proiectului „Amintiri din copilărie“, singurul vlog 100% caritabil din România, proiect pe care l-a lansat în luna octombrie a anului 2017 şi prin intermediul căruia şi-a propus să ajute copiii din medii defavorizate. După un an a reuşit să doneze peste 30.000 de euro. Robert filmează vloguri cu vedete în care acestea vorbesc despre copilărie.

Aflăm astăzi cele mai comice momente, dar şi cele mai puternice provocări din viaţa de tată a celor trei, dar nu pierdem din vedere nici sitemul de educaţie, dezvoltarea emoţională a copiilor, lecţii de viaţă şi miturile care circulă în jurul acestui rol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: