Un brand de fashion foloseşte influenceri de pe Instagram pentru a-şi promova colecţia de Crăciun

Un brand de fashion foloseşte influenceri de pe Instagram pentru a-şi promova colecţia de Crăciun

Swarina, unul dintre influencerii care şi-au pus amprenta pe noua colecţie a brandului

Nu doar actriţele sunt căutate pentru a promova noi colecţii ale brandurilor de modă. Modele, influenceri pe Instagram, sunt noua imagine a brandului Reserved care doreşte astfel să se înscrie în trendurile cool ale noii generaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kate Moss a fost doar primul mare nume din succesiunea de vedete care promovează brandul Reserved. Următoarele pe frontispiciul brandului sunt Irina Shayk, Jon Kortajarena, Jourdan Dunn and Adwoa Aboah. Nu vă sunt cunoscuţi? De fapt, noii ambasadori ai brandului sunt modele cunoscute, influenceri din diverse ţări. Ei promovează abordarea festivă a brandului şi noile piese sport din colecţia Reserved de Crăciun.

Colecţia în sine, pe lângă cele mai noi trenduri, cuprinde numeroase elemente de Crăciun, cum ar fi iconicele pulovere cu reni. Piesele pentru femei sunt o aluzie la tendinţele din anii '80 şi '90, cu adăugiri ultramoderne şi elegante. Designerii brandului au decis ca, de data aceasta, să primeze varietatea de texturi, cum ar fi Lurex-ul strălucitor, pielea patentată, catifeaua elegantă, stofa gri în carouri şi dantela în stil victorian.

Modelele foarte animate dau o notă de dinamism pieselor clasice: rochii de cocktail cu decolteu, top-uri senzuale, fuste mini cu fermoare şi trench-uri smart. O serie de accesorii inspirate din anii ´80 completează colecţia – pălării în stil cloş, mănuşi de catifea, gulere strălucitoare şi cizme cu ţinte.

Noua colecţie a fost prezentată publicului prin intermediul unui clip special de Crăciun, ce redă atmosfera unică din fotografia de modă a anilor ´60, având pe fundal celebrul colind “Jingle Bells”. Gordon von Steiner, regizorul acestui clip şi cel mai căutat creator de campanii video pentru brandurile de modă, a gândit o atmosferă de basm, colorată, fantastică.

În clip (aici) îi veţi vedea pe următorii influenceri: Zuzanna Bijoch (@bijochzuzanna), Marta Dyks (@martadyks) şi Borys Starosz (@borysstarosz) din Polonia, Bonnie Strange (@bonniestrange), Swantje Paulina (@swalina) şi Kosta Williams (@kosta_williams) din Germania, Marcus Butler (@marcusbutler) şi Patricia Manfield (@patriciamanfield) din Marea Britanie, şi Diana Korkunowa (diana_korkunova) şi Karina Istomina (@diamond_april) din Rusia.

citeste totul despre: