FOTO VIDEO Rochia care te lasă-n pielea goală dacă te exciţi

FOTO VIDEO Rochia care te lasă-n pielea goală dacă te exciţi

Creatorii rochiei susţin, pe site-ul oficial, că rochia „INTIMACY 2.0” ar fi perfectă pentru covorul roşu. FOTO Studio Roosegaarde

Dispozitivele inteligente sunt de actualitate, însă acest nou obiect vestimentar le întrece în cursa pentru cea mai inovativă piesă de tehnologie purtabilă.

S-a inventat rochia care „simte” când eşti excitată, conform cotidianului The Daily Dot. Atunci când inima ţi-o ia la trap, rochia, numită „INTIMACY 2.0” („INTIMITATE 2.0”) devine transparentă.

Obiectul vestimentar este un proiect al specialiştilor de la Studio Roosegaarde, „laboratorul de design social pentru artă, modă şi arhitectură interactivă”, cu bazele în China şi Ţările de jos.
 
Potrivit descrierii produsului de pe site-ul oficial, acesta a fost creat din dorinţa de a „explora relaţia dintre intimitate şi tehnologie”.
 


Rochia, care poate fi găsită pe nuanţele de alb şi negru, este confecţionată din „foiţe metalice inteligente foarte subţiri, opace, a căror transparenţă creşte atunci când persoana îmbrăcată într-o astfel de rochie se simte atrasă de o altă persoană”, este descris produsul pe site.
 „INTIMACY 2.0” devine  cu atât mai transparentă, cu cât pulsul purtătoarei creşte. Totuşi, trebuie să se ţină cont de faptul că pulsul o poate lua razna din varii motive, nu doar ca urmare a atracţiei sexuale. Ce este sigur, această rochie nu este destinată pudicilor. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: