Încălţămintea de toamnă şi iarnă ce îţi va defini stilul, de la ANNA CORI

Încălţămintea de toamnă şi iarnă ce îţi va defini stilul, de la ANNA CORI

O femeie care se respectă este cea care păstrează mereu aceleaşi valori, care nu face niciodată rabat de la calitate şi care are principii bine definite când vine vorba despre orice fel de alegere. La capitolul încălţăminte, indiscutabilă va fi mereu în cazul acestora eleganţa. Aceasta este un rezultat al calităţii, deci ambele se vor îmbina cu rafinament, în note unice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asemenea unei poveşti ce pare a fi ireală este şi colecţia de incaltaminte de toamna si iarna lansată recent de ANNA CORI. Are la bază acelaşi material textil renumit pentru rezistenţă şi confortul oferite - pielea naturală, alături de o talpă deosebit de comodă şi uşoară, de asemenea durabilă.

Pentru că toamna aceasta este mai mult ca oricând despre stilurile atipice, de combinaţii între cele cu care deja publicul feminin s-a obişnuit, colecţia de sezon a magazinului vine cu noutăţi ce promit să depăşească orice aşteptări! Ceea ce încântă pe fashioniste este faptul că au posibilitatea de a proba modelul dorit, direct în magazinul ANNA CORI din oraşul de provenienţă. Desigur, varianta online rămâne preferată celor care nu au timpul ca aliat al lor - annacori.com/ro/, unde se regăsesc şi adresele magazinelor fizice din ţară.

Ce aduce nou colecţia de încălţăminte toamnă/ iarnă de la ANNA CORI?

Fiecare model în sine este altceva faţă de cele cu care au fost întâmpinate reprezentantele feminine în colecţiile anterioare. Modelele favorite au rămas o variantă desigur, unele cu adaptări care să le sporească eleganţa şi confortul totodată.

Ceea ce face însă din noua colecţie o vedetă a acestei toamne este echilibrul pe care reuşeşte în continuare să îl păstreze produsele lansate de acest brand - între o eleganţă discretă, clasic şi contemporaneitate. Deja elementele moderne, reprezentate de inserţii diverse, ce caracterizează colecţia de sezon sunt plusul pe care nicio fană ANNA CORI nu le-a intuit. Sunt cele care pot ajuta orice adeptă a bunului gust să îşi contureze propria poveste, expusă în ţinute care depăşesc orice aşteptări. Clasicismul specific de altfel poartă cu sine o istorie încărcată, fiind o caracteristică definitorie a brandului, deja de peste 20 de ani de când s-a lansat pe piaţă.

Fiecare colecţie ANNA CORI, inclusiv cea proaspăt lansată care poate fi vizualizată şi online, este produsă în fabrică DENIS, de asemenea nume răsunător pe nişa produselor de marochinărie şi nu numai. Este de altfel emblematic pentru încălţămintea dedicată publicului masculin, ce alcătuieşte colecţiile din cadrul magazinului.

Valorile ce şi le însumează întreaga listă de produse - începând de la încălţăminte şi până la genţi şi curele - sunt cele binecunoscute: calitatea pielii naturale de provenienţă italiană, precum şi a celorlalte elemente ce o definesc.

Încântătoare prin simplitate, cu o eleganţă accentuată de denumirea brandului ştanţată cu fineţe pe produse, colecţia de toamnă şi iarnă a magazinului ANNA CORI dictează cu lejeritate trendurile şi în acest sezon. Pe annacori.com/ro/ se regăsesc mai multe informaţii despre aceasta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: