Unul dintre cei mai cunoscuţi sexologi din lume vine la Bucureşti: „Mulţi oameni fac sex pentru că nu ştiu să facă dragoste“

Unul dintre cei mai cunoscuţi sexologi din lume vine la Bucureşti: „Mulţi oameni fac sex pentru că nu ştiu să facă dragoste“

Andrew Barnes FOTO Arhiva personală

În contextul în care peste 35.000 de cupluri au divorţat anul trecut în România, cu 13% mai multe faţă de anul 2012, potrivit Institutului Naţional de Statistică, unul dintre cei mai cunoscuţi sexologi din lume, Andrew Barnes, vine la Bucureşti, în perioada 25-26 octombrie, pentru a susţine atelierul “Adevărul ascuns despre iubire şi relaţii”, menit să ajute perechile să depăşească momentele critice.

Sexologul australian Andrew Barnes va prezenta publicului din România, pe 25 şi 26 octombrie, la Bucureşti, principalii factori care conduc la neînţelegeri în cuplu şi mecanismele prin care putem recăpăta armonia în familie. 

Barnes afirmă în prelegerile sale că sunt “mulţi cei care vor să exploreze forme mai complexe ale sexualităţii, ale relaţiei de cuplu şi spiritualităţii şi vor să înveţe cum să combine aceste aspecte ale propriei vieţi. Mulţi oameni fac sex pentru că nu ştiu să facă dragoste. Mulţi oameni îşi doresc mai mult de la relaţia de cuplu, dar nu ştiu cum să obţină acel ceva“. 

Tocmai de aceea, sexologul încearcă să vină în sprijinul oamenilor care vor să aducă laolaltă sexualitatea, relaţiile de iubire şi spiritualitatea. „În felul acesta începem să folosim relaţiile profunde şi sexualitatea pentru a crea o legătură profund spirituală cu noi înşine, cu alţii şi cu viaţa în general”, consideră Barnes. Activitatea psihoterapeutului australian se centrează în prezent pe susţinerea de  seminarii, workshop-uri şi conferinte pe care le desfăşoară în peste douăzeci de tări, pe toate cele 5 continente.

Atelierul “Adevărul ascuns despre iubire şi relaţii” este astfel conceput încât să-i ajute pe cei care simt că au asemenea probleme să-şi vindece rănile emoţionale, să înţeleagă dinamica masculin/feminin pentru a menţine armonia, să descopere ce declanşează frica şi reacţiile subconştiente în relaţiile cu alte persoane şi să înveţe cum să reacţioneze la anumite situaţii de stres şi cum să dezvolte încrederea în sine pentru a evita discrepanţele dintre parteneri.

“Ne bucurăm că am reuşit să-l aducem pe renumitul Andrew Barnes în ţara noastră, mai ales că programul domniei sale este unul extrem de încărcat. Cu atât mai important este acest eveniment, cu cât rata divorţurilor a crescut foarte mult în ultimii ani în ţara noastră, iar cuplurile tinere aleg calea mai uşoară în detrimentul eforturilor comune de a trăi în armonie. Considerăm că este un prilej foarte bun de a afla de ce românii se află la coada clasamentului european în ceea ce priveşte rata divorţurilor şi cum putem schimba acest fenomen, mai ales că această etapă dureroasă din viaţa unui cuplu are un impact emoţional foarte mare mai ales asupra copiilor”, au declarat organizatorii evenimenului.

 Înscrierile la atelier se pot face pe Facebook, la telefon 0720.025.265 sau la adresa de email evenimente.andrew@gmail.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările