Plăcerea feminină: cele mai bune poziţii pentru orgasm

Plăcerea feminină: cele mai bune poziţii pentru orgasm

Cele mai bune poziţii pentru orgasm pentru femei: Tehnica Aliniamentului Sexuale FOTO Bustle

Cele mai bune poziţii pentru orgasm pentru femei. Multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt de părere că orgasmul nu este o necesitate pentru a avea o viaţă sexuală fericită, dar finalizarea explozivă a unei nopţi de amor nu poate fi decât un bonus binevenit.

Vanessa Marin, o sexoloagă din San Francisco, vine în ajutorul femeilor care ating cu greutate mult-doritul orgasm, oferind cinci sugestii de poziţii sexuale menite să le urce pe acestea pe culmile plăcerii:
 

Cele mai bune poziţii pentru orgasm: Tehnica Aliniamentului Sexuale

 
Cum: Se începe în poziţia misionarului, femeia stând pe spate, iar partenerul deasupra, între picioarele ei. Corpul lui trebuie să fie poziţionat mai sus decât în varianta clasică a poziţiei, pentru ca osul pubian al bărbatului să o stimuleze clitoridian pe parteneră. 
 
Pentru un contact mai intens, femeia ar putea să îşi „deschidă” labiile, pentru ca stimularea să fie directă sau să îşi pună o pernă sub fund, pentru un unghi mai accesibil.
 

Cele mai bune poziţii pentru orgasm: Femeia deasupra

cele mai bune pozitii pentru orgasm femei
 
Cum: Bărbatul stă pe spate, în timp ce femeia stă deasupra lui. Secretul e ca aceasta să repete mişcarea înainte-înapoi, nu sus-jos. Se recomandă şi mişcarile circulare. Această poziţie permite femeii să controleze unghiul, adâncimea şi stimularea, dar nu se numără neapărat printre preferatele bărbaţilor. 
 

Cele mai bune poziţii pentru orgasm: Balansare pe o parte

cele mai bune pozitii pentru orgasm femei
 
Cum: Această poziţie sexuală poate părea complicată, însă merită strădania, scrie „Bustle”. Bărbatul stă întins, în timp ce partenera se pune deasupra lui în genunchi, cu spatele, luându-i un picior între picioarele ei, astfel încât unghiul penetrării să fie accesibil. Mişcarea înainte-înapoi o va ajuta pe femeie să decidă adâncimea şi să îi fie stimulat clitorisul. 
 

Cele mai bune poziţii pentru orgasm: Doggy Style

cele mai bune pozitii pentru orgasm femei
 
Cum: Ea trebuie să stea în genunchi, sprijinindu-se în mâini, în timp ce partenerul se poziţionează în spatele ei. Penetrarea adâncă, cât şi posibilitatea ca femeia să îşi stimuleze singură clitorisul vor grăbi declanşarea orgasmului. 
 

Cele mai bune poziţii pentru orgasm: Podul

cele mai bune pozitii pentru orgasm femei
 
Cum: Se poate începe în poziţia misionarului, iar apoi el trebuie să stea în genunchi, în timp ce partenera, cu picioarele desfăcute, trebuie să îşi ridice bazinul la nivelul bazinului acestuia. Poziţia permite penetrarea adâncă şi o stimulare bună a punctului G.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările