Oamenii de ştiinţă au descoperit „trio-ul de aur“ al sexului care le ajută pe femei să ajungă la orgasm

Oamenii de ştiinţă au descoperit „trio-ul de aur“ al sexului care le ajută pe femei să ajungă la orgasm

Cercetătorii americani susţin că au găsit ingredientele magice pentru obţinerea orgasmului feminin

Fiecare femeie este diferită de celelalte în ceea ce priveşte lucrurile care reuşesc să o aducă pe culmile plăcerii. Cu toate acestea, există anumite „reguli“ care au efect asupra majorităţii femeilor. Aşadar, ce trebuie să se întâmple în dormitor pentru ca femeile să aibă orgasm? Iată ce spun oamenii de ştiinţă.

Studiile au arătat că femeile heterosexuale au mai puţine orgasme în timpul sexului decât persoanele cu altă orientare sexuală sau de sex opus, ceea ce confirmă mitul despre orgasmul feminin evaziv. Cercetătorii de la Chapman University, Indiana University şi Kinsey Institute au studiat peste 52.000 de americani de diferite genuri şi orientări sexuale pentru a afla cât de des au oamenii orgasm. Participanţii, cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, au spus toţi că sunt într-o relaţie cu cineva, arată The Independent.
 
Studiul a dovedit că lesbienele ajung la orgasm mult mai des, 86% dintre acestea susţinând că au orgasm mereu sau de cele mai multe ori în timpul raporturilor sexuale, comparativ cu 65% dintre femeile heterosexuale. 
 
Asta dovedeşte că orgasmul feminin nu este atât de „vag“ cum cred mulţi oameni, iar oamenii de ştiinţă au dezvăluit recent un aşa-zis „trio de aur“ al mişcărilor sexuale menite să crească şansele femeilor de a ajunge la orgasm.
 

„Trio-ul de aur“:

Stimularea genitală
Săruturile profunde
Sexul oral
 
„Aproximativ 30% dintre bărbaţi cred că penetrarea este cea mai bună modalitate prin care femeile ating orgasmul, iar asta este destul de tragic pentru că este incorect“, a spus co-autorul studiului Elisabeth Lloyd, care a scris o carte intitulată „The Case of the Female Orgasm“. Ea a adăugat: „Să spui că este nevoie de o anumită educaţie, cred că este o afirmaţie modestă.“
 
Cercetătorii au mai descoperit că femeile care au orgasm cu partenerii lor tind să se simtă satisfăcute de relaţia lor ca întreg. Deşi „trio-ul magic“ se poate dovedi de ajutor, autorii studiului recunosc că nu există metode cu rezultate garantate pentru toată lumea, atunci când vine vorba de orgasm.
„Comunicarea explicită şi directă cu partenerul este cheia“, spune David Frederick, autorul principal al cercetării Universităţii Chapman.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările