I-ai dat lumea peste cap: 5 semne că eşti bună la pat

I-ai dat lumea peste cap: 5 semne că eşti bună la pat

Dacă l-ai surprins cu calităţile tale de maestră a seducţiei, îşi va arăta admiraţia într-un fel sau altul. FOTO Arhivă Adevărul

Compatibilitatea sexuală a partenerilor este un lucru important într-o relaţie, aşa că multe dintre reprezentantele sexului frumos se întreabă dacă persoana cu care îşi împart intimitatea este mulţumită de prestaţia lor în aşternuturi.

Orice femeie se întreabă la un moment dat dacă este bună la pat. Compatibilitatea este foarte importantă, dar indiferent de preferinţele partenerului, iată cinci semne care dovedesc că tehnicile tale sexuale nu mai au nevoie de îmbunătăţiri, potrivit „Your Tango”:
 
1. Îşi încordează mâinile şi picioarele
Un semn de extaz în cazul bărbaţilor este  faptul că îşi încordează mâinile şi picioarele. Dacă un bărbat face asta, este posibil să se simtă atât de bine încât încearcă să amâne momentul de final.
 
2. Vrea să o faceţi din nou imediat
Dacă ai reuşit să îi dai lumea peste cap, cu siguranţă va vrea să repede experienţa, aşa că dacă virilitatea şi energia partenerului tău te surprind, reţine faptul că acest lucru ţi se datorează.
 
3. Flirtul de după
Dacă după sex flirtează încontinuu cu tine prin mesaje, anticipează o altă întâlnire. Cu siguranţă s-a simţit bine. 
 
4. Nu îşi ia mâinile de pe tine
Un semn că sexul a fost extraordinar este faptul că nu îşi poate ţine mâinile acasă. Dacă mesajele sexy sunt o formă de a-şi arăta interesul, atingerile constante sunt un semne fizice prin care îţi arată că abia aşteaptă să faceţi sex din nou.
 
5. Îţi spune că a fost extraordinar
Bărbaţii nu fac complimente gratuite când vine vorba de sex, iar dacă îţi spune că sexul a fost extraordinar, nu o spune din politeţe, ci pentru că vrea să repetaţi experienţa.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: