Horoscopul dragostei în iunie 2015: Fecioarele tind să uite de nevoile partenerului

Horoscopul dragostei în iunie 2015: Fecioarele tind să uite de nevoile partenerului

Horoscopul dragostei în iunie 2015  FOTO Arhivă Adevărul

Horoscopul dragostei în iunie 2015. Pentru cei mai mulţi dintre nativi, luna iunie este de bun augur pentru relaţia de cuplu.

Horoscopul dragostei în iunie 2015: Berbecul trebuie să se concentreze pe prezent

Nativii din Berbec vor avea împlini mai ales pe plan sentimental, erotic. Venus le aduce aventuri toride sau logodne, împăcări, scrie Eastrolog.ro. Învaţă din vechile greşeli şi nu le aduce în relaţia curentă. 
 
Taur
 
Această zodie va pune accent în luna iunie pe familie, pe relaţia de cuplu şi pe cercul de prieteni apropiaţi. În primele zile ale lunii încercaţi să nu vă lăsaţi conduşi de temperament. Ar trebui să vă calmaţi înainte să spuneţi lucruri pe care le veţi regret mai târziu. De la jumătatea lunii, lucrurile încep să se aşeze, potrivit astrology.com.
 
Gemeni
 
La fel ca Berbecii, Gemenii sunt într-o perioadă favorabilă aventurilor erotice, dorinţele lor fiind foarte intense în această lună. Cuplurile vor avea parte de mai multă tandreţe. Poate nu vă veţi simţi întotdeuna confortabil în legătură cu sentimentele pe care le nutriţi faţă de partener, însă prin comunicare vă veţi rezolva toate problemele.
 
Racul
 
Pe 8 şi 9 ale lunii,  nativii Rac implicaţi în relaţii vor fi mai fericiţi ca niciodată. Pentru a menţine această situaţie, încercaţi să nu îi scoateţi ochii partenerului la fiecare greşeală.
 

Horoscopul dragostei în iunie 2015: Leul riscă să rănească sentimentele persoanei iubite

 
Viaţa sentimentală a Leilor va trece printr-o perioadă înfloritoare în luna iunie, dar este posibil să apară şi unele probleme mai delicate. Încearcă să nu iei lucrurile prea personal, altfel rişti să răneşti sentimentele persoanei iubite, dar şi pe ale tale. 
 
Fecioara
 
Pe plan sentimental, semnele par să indice fericire, împlinire, dar şi ilicit, prin urmare Fecioarele trebuie să fie atente cu cine se combină în această lună. Atunci când se simt vulnerabile, Fecioarele tind să uite de nevoile partenerului. În primele zile ale lunii încercaţi să nu ţineţi cont doar de nevoile partenerului, ci şi de ale dumneavastră. 
 
Balanţa
 
La începutul lunii vă săturaţi de comportamentul partenerului şi simţiţi nevoia de o pauză. După toată drama, puţină distanţă vă va ajuta să vă reconectaţi. Balanţele singure vor cunoaşte oameni noi pe 24, 25 sau 26 ale lunii. 
 

Horoscopul dragostei în iunie 2015: Scorpionul începe luna prost

 
Pentru nativii acestei zodii, luna iunie va aduce multe evenimente fericite. Totuşi, la începutul lunii lucrurile nu arată atât de bine. După 6, 7 sau 8 iunie, relaţia voastră revine la normal. Dacă vreţi să vă apropiaţi de partener, încercaţi să călătoriţi împreună. 
 
Săgetător
 
Luna iunie vine cu multă energie sexuală pentru aceşti nativi, care vor avea parte de relaţii mai neobişnuite. Aceşti native vor întâmpina probleme de comunicare în viaţa de cuplu la începutul lunii. Totuşi, după ce le vor veţi da de cap, veţi fi mai fericiţi ca niciodată.
 
Capricorn
 
Nativii nu îşi vor exprima sentimentele, iar trăirile intense vor fi doar în interior. Este o lună a analizelor şi introspecţiei, menită să ajute Capricornii să-şi înţeleagă mai bine partenerii. 
 
Vărsător
 
Va fi o lună foarte bună pe plan sentimental. Vor fi nunţi, împăcări, călătorii în doi şi multe clipe frumoase. Sunteţi relaxat şio vă bucuraţi de timpul petrecut cu cel drag. Cei singuri au şansa să îşi întâlnească sufletul pereche. 
 
Peşti
 
Va fi o lună cam lipsită de romantism şi axată pe preocupări practice. Nu vă puteţi gândi decât la o pauză de la tot ce vă înconjuară, inclusiv de la relaţia cu partenerul. Totuşi, lucrurile între voi sunt sigure, la bine şi la greu. Peştii singuri se orientează spre carieră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: