Care sunt cele mai des întâlnite greşeli care se fac în relaţie

Care sunt cele mai des întâlnite greşeli care se fac în relaţie

Ţi-ai găsit jumătatea şi eşti aproape sigur că toate drumurile duc în cea mai bună direcţie. Cu toate acestea, se întâmplă ca deznodământul nefericit să fie mai aproape decât crezi. De ce se ajunge în această situaţie, când lucrurile par să funcţioneze de minune? Este vorba despre câteva greşeli care se fac în relaţia de cuplu, care pot duce la despărţire.

În cele mai multe cazuri, despărţirile nu sunt temporare, ci definitive. Pentru supravieţuirea relaţiei, evită să le mai faci, conştient sau inconştient.

Te concentrezi prea mult asupra viitorului relaţiei

Ţi se spune că ai o vârstă şi că este timpul să-ţi găseşti un partener pregătit să-şi întemeieze o familie, să îşi asume o mulţime de responsabilităţi etc. La început, priveşti sceptic şi nici nu-ţi dai seama când ajungi să fii de acord că “este timpul”. Aşa că pui la cale o strategie şi pregăteşti întrebări inteligente prin care să afli dacă el, cel de lângă tine, este gata să facă pasul cel mare.

Continuarea pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: