În culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine va lua parte la „olimpiada sexului”, organizată de Heaven Circle

În culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine va lua parte la „olimpiada sexului”, organizată de Heaven Circle

Heaven Circle a fost fondat de Chris Reynolds Gordon împreună cu câţiva amici, iar astăzi poate să afirme că succesul afacerii i-a depăşit aşteptările şi că apetitul sexual al oamenilor este mai mare decât şi-ar fi închipuit. FOTO independent.co.uk

Heaven Circle este considerat cel mai mare club pentru petreceri sexuale din lume. A fost înfiinţat în urmă cu patru ani şi în prezent numără peste 20.000 de membri. Petrecerile în cadrul cărora au loc orgii sexuale sunt organizate în prezent la Paris, Londra, New York, Los Angeles, Vegas, Ibiza, Berlin, Amsterdam şi Viena, iar locurile se ocupă de fiecare dată.

Petrecerile luxoase organizate de Heaven Circle şi-au câştigat faima în rândul celor care sunt amatori de senzaţii tari. Unul dintre evenimentele recente a fost organizat într-o casă de 30 de milioane de lire sterline din Marylebone, în Londra.

Heaven Circle a fost fondat de Chris Reynolds Gordon împreună cu câţiva amici, iar astăzi poate să afirme că succesul afacerii i-a depăşit aşteptările şi că apetitul sexual al oamenilor este mai mare decât şi-ar fi închipuit. De altfel, multe dintre proprietăţile opulente unde organizează orgiile îi aparţin, după cum a afirmat acesta pentru The Independent.

Mergând pe ideea că dacă faci sex cu un străin, ţi-ai dori ca acesta să fie atrăgător, Heaven Circle a pus la punct un fel de sistem de triere a oaspeţilor care sunt admişi la respectivele petreceri. Uneori sunt organizate petreceri exclusiviste pentru clientela de elită. 

„Olimpiada sexului” va aduce laolaltă cei mai buni amanţi din lume

Ba chiar, reprezentanţii Heaven Circle pun la cale un fel de „olimpiadă a sexului”, unde vor lua parte cei mai buni „amanţi” descoperiţi în timpul petrecerilor organizate în aceşti patru ani în diverse colţuri ale lumii. Cei care iau parte cel mai des la astfel de orgii sunt cupluri de swingeri, dar vin şi femei şi bărbaţi singuri, fără parteneri. 

La fiecare petrecere sunt luate măsuri de siguranţă pentru ca oaspeţii să se simtă în siguranţă, dar mai ales ca ideea de consimţământ să fie respectată înainte de a avea loc un act sexual între două persoane care se întâlnesc pentru prima dată la o astfel de orgie. Tocmai de aceea, printre invitaţi sunt infiltrate grăzi de corp care veghează ca totul să meargă ca uns. 

Chiar dacă există membri în clubul Heaven Circle care preferă să nu-şi folosească adevărata identitate, în ultima vreme Chris Reynolds Gordon a observat că tot mai mulţi renunţă la jenă şi acum 70% din ei folosesc poze în care li se vede chipul pe aplicaţii precum Tinder, unde nu se sfiesc să împărtăşească faptul că au luat parte la o orgie şi că sunt deschişi unor experienţe de acest gen. 

”Oamenii nu mai sunt interesaţi de ceea ce gândesc alţii despre ceea ce fac, mai ales că până şi ideea unei orgii sexuale nu mai este văzută ca un lucru teribil, un tabu de neimaginat. Îmi aduc aminte că acum 10 ani, când s-a lansat serviciul de dating Plenty Of Fish (în Canada), oamenii nu discutau despre asta, se credea că numai ciudaţii apelează la aşa ceva. Acum este ceva la modă, oamenii folosesc relaxaţi aplicaţii de dating ca Tinder şi nu se sfiesc să le arate acest lucru prietenilor”, a declarat patronul Heaven Circle.

Următorul pas pentru clubul Heaven Circle este să le ofere membrilor posibilitatea de a organiza petreceri private, chiar la ei acasă, la care să invite persoanele selectate de ei, ceea ce va duce la o adevărată explozie de orgii sexuale în nenumărate oraşe, din mai multe colţuri ale lumii. „Totul evoluează foarte repede. Cred că peste 20 de ani toate acestea vor fi absolut normale. Mă aflu pe creasta unui val şi mă simt norocos că am ajuns primul aici”, a mai spus fondatorul  Heaven Circle.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările