Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi
0De mult timp nu am mai pregătit o tocăniţă delicioasă. dar anotimpul rece ne incită mai mereu la astfel de preparate fierbinţi şi săţioase. De data aceasta am gătit o tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi, aromată, cu multe legume şi gusturi ademenitoare.
Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi – Ingrediente
1 lingură ulei de floarea soarelui
1 ceapă, tocată
4 căţei usturoi, feliaţi
1.4 litri supă de pui sau de legume
1 cartof, tăiat bucăţi
1 lingură cimbru proaspăt
2 linguriţe rozmarin proaspăt
1.7 kg pulpe de pui, fără pieliţe (ai nevoie cam de 16 bucăţi de pulpe superioare)
6 morcovi, tăiaţi bucăţi
2 bucăţi păstârnac, tăiate bucăţi
3 fire praz, tăiate fin
Află cum se prepară tocăniţa de pui cu cartofi şi morcovi.
Descoperă care este cea mai bună garnitură de legume de toamnă.