Ciorbă de miel cu tarhon, reţeta lui Horia Vîrlan. Cum să dregeţi corect ciorba de miel

Ciorbă de miel cu tarhon, reţeta lui Horia Vîrlan. Cum să dregeţi corect ciorba de miel

Celebrul Horia Vîrlan, care pregăteşte o emisiune nouă la Prima TV, vine în întâmpinarea cititorilor Click! cu cea mai bună reţetă de ciorbă de miel pentru Paşte! Iată cum se prepară aceasta şi care sunt secretele pentru a fi cât mai bună!

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciorbă de miel cu tarhon şi smântânã
Ingrediente pentru ciorba de miel:
400 g de piept sau şiră şi gât de miel
O ceapă mare, curăţată
Un morcov mare, curăţat
O ţelină mică, curăţată
O rădăcină mică de pătrunjel, curăţată
O legătură de ceapă verde, spălată şi curăţată
O lingură de pătrunjel tocat
O lingură mare de tarhon tocat(poate fi murat în oţet)
O lingură de orez cu bob rotund
2 linguri cu oţet de vin alb
2 gălbenuşuri de ou
Un pahar mare de smântână
O linguriţă de sare
5-6 boabe de piper negru boabe

Citeşte continuarea pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările