Adevărul Live de la 14.00: Trucuri utile pentru dulceţuri şi murături împărtăşite de maestrul Horia Vîrlan

Trucuri utile pentru dulceţuri şi murături împărtăşite de maestrul Horia Vîrlan

Există mai multe modalităţi de a conserva legumele, iar gospodinele ştiu că fiecare preparat are un secret pentru un gust desăvârşit. Maestrul Horia Vîrlan ne învaţă cum să preparăm cele mai gustoase conserve care să rezite peste iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevarul Live

 

Există mai multe modalităţi de a conserva legumele pentru iarnă. În funcţie de preferinţe, dar şi de zonă fiecare gospodină alege cele mai bune reţete pentru a umple cămara cu bunătăţi. Maestru Horia Vărlan vorbeşte la Adevărul Live despre cele mai mari întâlnite greşeli care ne strică murăturile şi conservele de roamnă,oferind trucuri utile pentru produse care să  reziste tot sezonul.

Pe Maestru Horia Vîrlan îl veţi revedea începând din această seară la al cincilea sezon al emisiunii „Mama mea găteşte mai bine“, show-ul care pune pe jar echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat. Astăzi vom încerca să aflăm ce schimbări aduce noul sezon şi cât de important este ca noua generaţie să moştenească reţetele din familie.

 Difuzată de luni până duminică, de la ora 19.30, emisiunea prezintă echipe formate din mamă şi fiică/fiu care vor arăta un mare apetit pentru a câştiga.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările