Noua generaţie Opel Corsa aduce tehnologiile de top în segmentul autovehiculelor de clasă B

Noua generaţie Opel Corsa aduce tehnologiile de top în segmentul
autovehiculelor de clasă B

Opel va lansa anul acesta a şasea generaţie a modelului Corsa. De la prima generaţie lansată în 1982, modelul Corsa a fost vândut în peste 13,5 milioane de unităţi. Noua generaţie va oferi în premieră în acest segment premiata tehnologie de iluminare IntelliLux LED® Matrix.

Noul Corsa va fi echipat în premieră cu sistemul de faruri adaptive cu LED, cu funcţie anti-orbire, care a impresionat specialiştii şi clienţii de la lansarea sa în echiparea modelului Opel Astra, generaţia  actuală (Autovehiculul european al anului 2016). După lansarea în clasa de autovehicule compacte, farurile cu LED Matrix (care se regăsesc de obicei la autovehicule din clase superioare de preţ) vor fi introduse în premieră în segmentul B – cel mai mare din Europa.

„Anul acesta sărbătorim 120 de ani de producţie auto, aşadar 120 de ani de inovaţii pentru toată lumea”, a declarat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel. „Am făcut dintotdeauna tehnologiile de top accesibile pentru toată lumea. Aceasta este misiunea şi motivaţia noastră şi se aplică în special unui model atât de popular precum Opel Corsa. Prin urmare, vom echipa următoarea generaţie a celui mai bine vândut model cu cea mai bună tehnologie de iluminare – farurile IntelliLux LED® matrix”.

Clienţii şi specialiştii sunt deja entuziasmaţi de tehnologia de iluminare IntelliLux LED® matrix din dotarea celui mai performant model Opel Insignia şi a autovehiculelor compacte Astra: în Europa, 20% dintre posesorii de autovehicule Astra şi 60% dintre clienţii Insignia comandă acest sistem inovator.

Astfel, circa 90.000 de autoturisme noi Opel echipate cu tehnologia LED Matrix pătrund anual pe piaţa europeană. Farurile LED Matrix şi funcţie anti-orbire se adaptează automat şi continuu la situaţia din trafic şi zona din jur. Efectul de orbire este minimizat şi şoferii se bucură de o vizibilitate optimă - în curând şi pentru noua generaţie Opel Corsa.

Electrizant: noul Opel Corsa va fi adevăratul autovehicul electric pentru fiecare

Opel va deschide deja în prima jumătate a anului 2019 registrul de comenzi pentru două noi modele electrificate – versiunea electrică pe baterie a noului Corsa şi versiunea hibrid plug-in a SUV-ului Grandland X. „Opel îşi electrifică autovehiculele!”, a afirmat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel. „Am anunţat acest lucru la prezentarea planului nostru strategic PACE! în noiembrie 2017 şi acum îl punem în aplicare”.

Marca Opel va fi impulsionată anul acesta în special de modelul Corsa. Cel mai bine vândut model, lansat în premieră mondială acum 37 de ani, va fi disponibil pentru prima dată într-o variantă pur electrică. Lohscheller promite că preţurile vor fi accesibile: „Cu noul Corsa vom face electromobilitatea accesibilă pentru un grup larg de clienţi – va fi un adevărat autovehicul electric pentru fiecare”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: