Duster Trip – cu lecţiile făcute

Duster Trip – cu lecţiile făcute

Da, ne pregătim de Duster Trip. Portbagajul este plin... cort, echipament de campare, alimente... cam tot de ce avem nevoie pentru a face din Duster Trip o aventură plăcută prin Carpaţii Orientali.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştim ce vrem, dar ştim ce facem? Cam asta ar fi una dintre primele întrebări când ai chef de o astfel de aventură. De aceea, Duster Trip nu este o aventură în orb. Poate cel mai important pas este cursul de conducere 4×4 pe teren accidentat dezvoltat de 100Tracks în colaborare cu Academia Titi Aur.

Este destinat înţelegerii capacităţilor unei maşini SUV/4×4 şi depăşirii limitelor personale în abordarea unui traseu pe teren accidentat. Acesta are ca obiectiv înţelegerea limitelor fizice ale unei maşini SUV/4×4, dar şi exploatarea acesteia la maximum de potenţial.  

Ieri am fost elevi, astăzi plecăm în Duster Trip, în maxim două ore suntem la volan. Astăzi avem un traseu de 162 km. Vom reveni spre finalul zilei cu un rezumat al primei zile de aventură şi o galerie foto a celor mai frumoase locuri întâlnite.

citeste totul despre: