Adevărul Auto - un proiect Făcut în România

Adevărul Auto - un proiect Făcut în România

Din 21 februarie, la punctele de distribuţie a presei, un nou număr al revistei Adevărul Auto distribuită doar împreună cu Weekend Adevărul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul Adevărul Auto se pregăteşte de aniversarea a patru ani. Un titlu născut sub umbrela Adevărul, care creşte în fiecare zi, evoluează şi poate mai presus de toate, este un proiect românesc. Nu vreau să se înţeleagă că aş avea ceva cu ceea ce nu este românesc, dar avem atâta creativitate, inteligenţă, viziune... şi ce mai vreţi dumneavoastră, pe aceste tărâmuri, încât este păcat să nu ne punem la muncă şi să creăm valoare aici, la noi. Pentru că, în final, spaţiul european din care facem parte are farmec şi unicitate pentru că este compus din această diversitate culturală.

Adevărul Auto evoluează, devine o revistă lunară care se va distribui împreună cu Weekend Adevărul. Conţinutul evoluează, nu voi despica eu firul în patru aici, vă invit pe dumneavoastră să-l descoperiţi. Puteţi face acest lucru din 21 februarie când apare noul număr Adevărul Auto.

Automobilul evoluează, conceptul de mobilitate evoluează, şi noi trebuie să evoluăm. O provocare suplimentară pentru redacţia Adevărul Auto, în condiţiile în care înainte de a fi jurnalişti cu mai bine de 15 ani de experienţă fiecare, suntem oameni şi trăim în România. Prin urmare să nu vă surprindă faptul că vom insista cât de mult putem pe educaţie rutieră şi conducere defensivă. Adevărul Auto – un demers pentru creşterea gradului de cultură auto, adică pentru a lua o decizie vis-a-vis de fenomenul auto în cunoştinţă de cauză. O alegere înţeleaptă este sinonimă cu un grad mai mare de satisfacţie, economii în buzunar.

În numărul care va fi disponibil la punctele de distribuire a presei, împreună cu Weekend Adevărul, din 21 februarie vă puteţi întâlni cu un break de 760 CP, un SUV cu două motoare şi o propunere urbană pentru a salva timp. Avem şi un dosar în care vă prezentăm în detaliu noul Renault Captur.

Şi promitem să venim cu surprize frumoase pe măsură ce desfăşurăm din ghem firul epic al acestui proiect. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările