Accident spectaculos la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. „Cel mai grav accident pe care l-am trăit“ VIDEO

Accident spectaculos la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. „Cel mai grav accident pe care l-am trăit“ VIDEO

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Foto: Facebook/ Andrei Mitraşcă

În timpul celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă a avut loc un accident dramatic. Pilotul Andrei Mitraşcă a ieşit de pe carosabil în timpul cursei, având viteza de 130 km/h.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din fericire, pilotul nu a fost a fost rănit, însă maşina este grav avariată. După eveniment, Andrei Mitraşcă a scris pe pagina sa de Facebook:

„Asta este cel mai grav accident pe care l-am trăit. Nu ştiu nici acum ce trebuia sa fac altfel ca sa evit ieşirea în decor. Daunele sunt mari, este foarte probabil ca maşina să nu mai poată fi reparată. Am mers ponderat, nu mă luptam pentru podium, manşa era una de recunoaştere. Proiectul cu Radicalul SR1 era gândit pe trei ani cu un efort financiar care era la limita superioară a posibilităţilor mele.

Am ştiut că este nevoie de timp ca să înţeleg dinamica acestui prototip si de aceea nu mă luptam cu nimeni, strângeam repere, informaţii. Cu toate că weekendul a început cu mult stres, până la mijlocul zilei de sâmbăta îmi regăsisem bucuria Şi energia pozitiva pe care mi-o doream în compania oamenilor cu aceeaşi pasiune.

Am asteptat mulţi ani ca să revin la coastă cu sezon complet, cu o maşina performantă, şi astrele păreau aliniate perfect. Alţii au trecut prin momente mai grele, au strâns din dinţi şi au revenit încă o dată şi încă odată… Cred că există şi momente când trebuie să spui stop şi sa iţi reevaluezi prioritaţile. Sacrificiile sunt frumoase până când devin prea multe, până devin renunţări cu foarte puţine realizări”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările