VIDEO Emoţionant. Un câine care a supravieţuit devastatorului incendiu din California şi-a aşteptat săptămâni în şir stăpâna

VIDEO Emoţionant. Un câine care a supravieţuit devastatorului incendiu din California şi-a aşteptat săptămâni în şir stăpâna

Madison

În timp ce incendiul cunoscut drept „Camp Fire“ făcea ravagii în statul american California, lăsând în urmă cel puţin 85 de morţi şi forţând mii de oameni să se mute, Madison aştepta răbdător.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stăpâna ciobănescului anatolian - Andrea Gaylord - nu a putut să se întoarcă la locuinţa ei din orăşelul Paradise, California, când focul a început să se extindă, pe 8 noiembrie. Aşa că Madison a rămas singur.
 
Săptămâni la rând, Gaylord nu a putut să facă altceva decât să se roage pentru câinele ei, după cum a relatat organizaţia pentru salvarea animalelor K9 Paw Print Rescue, notează „The Washington Post“. 
 
Shayla Sullivan, voluntară în cadrul acestei asociaţii şi care contribuise deja la găsirea ciobănescului anatolian Miguel, fratele lui Madison, a povestit că i-a fost greu să dea de urma acestuia din urmă.
 
Îl văzuse de câteva ori într-un canion, unde părea că-şi păzeşte teritoriul. A dus în zonă în mod regulat mâncare proaspătă şi apă, sperând că Madison va apărea. În disperare de cauză, a adus până şi o haină care avea mirosul stăpânei ciobănescului. Totul pentru „a păstra vie speranţa lui Madison că oamenii dragi lui se vor întoarce“, după cum a povestit Shayla Sullivan pe Facebook. 
 
Când, într-un final, ordinul de evacuare a încetat să mai fie în vigoare, săptămâna trecută, Gaylord s-a întors la proprietatea ei, distrusă aproape în totalitate de flăcări. Însă nu mică i-a fost bucuria când a văzut că rugăciunile ei au fost ascultate. Madison era acolo, păzind puţinul care mai rămăsese din căminul familiei. 
 
„Ei bine, sunt aşa de FERICITĂ să anunţ că Andrea a primit permisiunea să se întoarcă la proprietatea ei astăzi şi ACOLO ERA MADISON!!! A stat să protejeze ce rămăsese din casa lui şi nu şi-a abandonat NICIODATĂ oamenii“, a scris Sullivan pe Facebook. 
 
„Sunt aşa fericită că plâng în timp ce scriu asta! Nu a renunţat pe furtuni sau foc! O lună LUNGĂ trebuie că a fost pentru el“, a adăugat ea.
 
La scurt timp, Madison a fost dus să se întâlnească cu Miguel, prima astfel de reuniune de când cei doi fuseseră despărţiţi. 
 
Cât despre stăpâna sa, femeia a declarat într-un interviu că a fost copleşită de emoţii când a văzut că Madison o aştepta. „Eşti cel mai bun câine“, a spus ea într-un interviu acordat ABC10. „Cel mai bun!“
 
Chiar dacă femeia şi-a pierdut casa în incendiu, ea se consolează cu faptul că Madison trăieşte.
 
 
Incendiul „Camp Fire“ a distrus peste 14.000 de locuinţe, pompierii având nevoie de peste 17 zile pentru a reuşi să-l controleze. 
 
...

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: