VIDEO Caz revoltator în Statele Unite. O femeie cu probleme psihice a fost scoasă din spital şi lăsată în stradă la minus 1 grad Celsius

VIDEO Caz revoltator în Statele Unite. O femeie cu probleme psihice a fost scoasă din spital şi lăsată în stradă la minus 1 grad Celsius

FOTO Captură YouTube

Un spital din Statele Unite a intrat în colimatorul internauţilor după ce agenţii de pază ai acestei instituţii au lăsat o pacientă cu probleme psihice în stradă, la minus 1 grad Celsius.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia, care suferă de probleme psihice şi nici nu vorbeşte, a fost găsită plângând, într-o staţie de autobuz, de către un trecător. Ea era îmbrăcată doar cu un halat şi şosete, relatează presa locală.

Bărbatul a chemat ambulanţa, iar femeia a fost dusă la acelaşi spital.

Este dezgustător, au lăsat-o nesupravegheată într-o staţie de autobuz, pe jumătate dezbrăcată“, şi-a exprimat revolta Imamu Baraka.

Conducerea Centrului Medical Universitar Maryland din Baltimore şi-a prezentat scuze după acest incident şi a deschis o anchetă.

Peste 2 milioane de internauţi au urmărit pe Facebook filmuleţul făcut de Imamu Baraka, un psihoterapeut, cu femeia lăsată în stradă, majoritatea lor declarându-se indignaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările