Urmărire ca-n filme. Ca să nu fie prins, un bărbat şi-a aruncat bebeluşul de numai două luni spre poliţişti VIDEO

Urmărire ca-n filme. Ca să nu fie prins, un bărbat şi-a aruncat bebeluşul de numai două luni spre poliţişti VIDEO

Captură video Insider.com

Un poliţist din Florida a prins în braţe un bebeluş de două luni pe care un suspect l-a aruncat spre el, în timp ce încerca să scape. După o urmărire ca-n filme de 40 de minute, când s-a văzut încolţit de poliţişti, suspectul şi-a aruncat bebeluşul în braţele unui poliţist şi a încercat să fugă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Urmărirea a avut loc pe 26 mai în Gifford, Florida. Suspectul, identificat ca fiind John Henry James III, în vârstă de 32 de ani, este vizat de două acuzaţii grave de abuz asupra copiilor şi alte infracţiuni.

„Nu poţi arunca un copil asupra noastră şi să te aştepţi să te tratăm cu mănuşi”, a declarat şeriful Eric Flowers, în urma incidentului, potrivit Insider, citat de observatornews.ro.

Camerele de bord ale poliţiei şi o cameră de pe un elicopter care participa la urmărire au înregistrat o mare parte din cursa de 40 de minute. Poliţia a declarat că suspectul a condus cu nesăbuinţă prin oraş, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

Bărbatul şi-a aruncat copilul când s-a văzut încolţit de poliţişti
 
Suspectul a fost încolţit în parcarea unui complex de apartamente, a coborât din maşină cu copilul şi l-a aruncat către un ofiţer, înainte de a încerca să scape pe jos.
 
Din fericire, poliţistul a prins în siguranţă bebeluşul.
 
 
”Am văzut unele lucruri nebuneşti, dar acest lucru le depăşeşte pe toate“, a spus Jacob Curby, poliţistul care a prins copilul.
 
Bărbatul a fost imobilizat şi arestat
 
Poliţistul a povestit că bărbatul a coborât din maşină şi fără să fie foarte atent, s-a întors şi a aruncat peste umăr un bebeluş de două luni.
 
Aruncarea nu a fost vizibilă în videoclip, însă ofiţerul poate fi văzut în imagini purtând copilul în braţe, la câteva minute după ce suspectul a fost imobilizat de poliţişti.
 
Departamentul pentru copii şi familii investighează, de asemenea, incidentul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările