Un bărbat a cumpărat din greşeală două bilete identice la loterie şi a câştigat de două ori un premiu de sute de mii de dolari

Un bărbat a cumpărat din greşeală două bilete identice la loterie şi a câştigat de două ori un premiu de sute de mii de dolari

FOTO Arhivă

Un bărbat din statul american Carolina de Nord a jucat a doua oară un bilet la loterie, pentru că nu-şi mai amintea sigur dacă l-a cumpărat sau nu deja. A aflat apoi că a câştigat un premiu important – de două ori, potrivit CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
„Stăteam în pat şi mă uitam la un meci de baschet la televizor şi nu-mi aminteam dacă l-am completat sau nu, aşa că l-am jucat din nou online”, a spus Scotty Thomas, în vârstă de 49 de ani.
 
Când au avut loc extragerile, a aflat că a câştigat două premii importante, de 25.000 de dolari în pe an, pentru toată viaţa. Este al doilea cel mai mare premiu al loteriei Lucky for Life.
 
„Când mi-am dat seama că am câştigat, a trebuit să mă aşez pe podea, pentru că nu-mi venea să cred”, a spus Thomas. „Este o binecuvântare”.
 
Thomas, un şofer de basculantă, a optat pentru o singură plată în valoare de 780.000 de dolari pentru ambele bilete în loc de plăţi anuale, spunând că vrea să investească în afacerea lui, să-şi plătească facturile, să-şi ajute familia şi poate să cumpere o casă.
 
După plata taxelor, bărbatul a rămas cu 551.851 de dolari.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările