SUA: un suspect de omor calificat a încercat să scape de cadavre, dar s-a dat singur de gol

SUA: un suspect de omor calificat a încercat să scape de cadavre, dar s-a dat singur de gol

Michael Wayne Jones Jr. (în imagine) este suspectat că şi-a ucis soţia şi cei patru copii ai săi FOTO newser.com

Un bărbat suspectat că şi-a omorât soţia şi cei patru copii ai săi s-a dat singur de gol în timp ce încerca să scape de cadavre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casei Jones, o femeie de 32 de ani, şi cei patru copii ai ei, cu vârste cuprinse între 1 şi 10 ani, au fost văzuţi ultima dată în urmă cu şase săptămâni în Ocala, Florida. Alarmaţi, părinţii ei i-au anunţat dispariţia sâmbătă seara.

Anchetatorii însărcinaţi cu acest caz l-au considerat suspect pe soţul femeii, Michael Wayne Jones Jr., în vârstă de 38 de ani.

Văzându-se cu poliţiştii pe urmele sale, acesta a încercat să scape de cadavre, dar s-a dat de gol şi a ajuns în spatele gratiilor. Duminică, el a provocat un accident rutier în statul Georgia, la circa 200 de kilometri de casă, în timp ce transporta cadavrul soţiei sale cu duba.

Bărbatul i-a condus apoi pe poliţişti în zona în care lăsase cadavrele celor patru copii ai săi.

Michael Wayne Jones Jr. a fost arestat în Georgia pentru conducere fără permis şi provocarea unui accident rutier. El urmează să fie predat autorităţilor din Florida, unde este acuzat de omor calificat, relatează CNN.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: