FOTO Echipa de campanie a lui Trump foloseşte o imagine cu arme ruseşti pentru a-i îndemna pe americani să-şi sprijine trupele

FOTO Echipa de campanie a lui Trump foloseşte o imagine cu arme ruseşti pentru a-i îndemna pe americani să-şi sprijine trupele

Soldaţi americani FOTO Arhivă

Echipa de campanie a lui Donald Trump îi îndeamnă pe americani să-şi spijine trupele, dar foloseşte o imagine cu avioane ruseşti pentru a-şi promova mesajul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un afiş publicat la iniţiativa unui grup de strângere de fonduri pentru campania lui Trump face apel la susţinerea trupelor americane cu avioane şi arme fabricate în Rusia pe fundal, scrie Politico.

Anunţul (foto mai jos), care a fost făcut de Comitetul Trump Make America Great Again, conţine siluetele a trei soldaţi mergând în timp ce un avion de luptă zboară deasupra lor.

Comitetul Trump Make America Great Again este condus atât de Comitetul Naţional Republican, cât şi de echipa de campanie a preşedintelui american în exerciţiu.

„Acesta este în mod evident un MiG-29” rusesc, a comentat imaginea Pierre Sprey, care a contribuit la proiectarea avioanelor F-16. „Mă bucur să văd că ne susţin trupele”, a adăugat el.

Expertul militar rus Ruslan Puhov a confirmat spusele lui Pierre Sprey. Ba mai mult, el a remarcat că soldatul din partea dreaptă poartă o puşcă de asalt AK-74.

Politico a contactat firma care a creat imaginea, dar nu a primit niciun răspuns. Nici echipa de campanie a lui Trump nu a vrut să facă comentarii.

FOTO Politico

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: