Facebook vrea să-şi construiască propriul oraş în apropiere de Silicon Valley

Facebook vrea să-şi construiască propriul oraş în apropiere de Silicon Valley

FOTO Facebook/ Signature Development Group

Facebook îşi construieşte propriul oraş, chiar lângă sediul său din Silicon Valley, ceea ce înseamnă că angajaţii care aleg să locuiască acolo nu vor mai trebui să părăsească limitele imperiului în expansiune al gigantului social media, relatează Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reţeaua socială a lui Mark Zuckerberg, care numără 2,9 miliarde de utilizatori, intră pe piaţa imobiliară cu proiectul Willow Park. Este vorba de un complex de imobile de locuit şi spaţii de birouri care urmează să se întindă pe o suprafaţă de peste 23.000 de metri pătraţi în apropiere de Menlo Park, California.

Willow Park este prevăzut cu 1.729 de apartamente şi numeroase facilităţi, precum un supermarket, farmacii, cafenele, restaurante, un hotel cu 193 de camere şi un parc. Va avea de asemenea spaţii de birouri şi săli de conferinţe. Noile spaţii de birouri vor permite Facebook să se extindă şi să angajeze aproximativ 3.400 de persoane, precizează sursa citată.

Facebook se alătură acum altor giganţi tehnologici care dezvoltă proiecte imobiliare.

Google a lansat anul trecut planul pentru dezvoltarea unui „oraş în oraş” la San Jose. „Oraşul Google”, numit Downtown West, ar avea 4.000 de case şi numeroase facilităţi, precum magazine, restaurante, un hotel şi centre culturale şi de divertisment.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările