Cu cine crede Donald Trump că semăna în tinereţe VIDEO

Cu cine crede Donald Trump că semăna în tinereţe VIDEO

Donald Trump Foto: Getty Images

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a stârnit din nou un val de ironii pe reţelele de socializare după ce s-a comparat luni cu Elvis Presley.

Aflat la un miting al republicanilor organizat la Tupelo, Mississippi, oraşul în care s-a născut Elvis, şeful Casei Albe a stârnit reacţii puternice, fie de aproabare, fie de dezaprobare, după ce s-a comparat cu regele rock'n'roll-ului.
 
„În afara părului blond, în tinereţe, îmi spuneau că arăt ca Elvis... Puteţi să credeţi asta? Am considerat mereu asta drept un mare compliment“, a spus Donald Trump. 
Dacă mulţimea aflată la miting s-a arătat încântată, ultilizatorii reţelei Twitter nu au ratat ocazia de a-l taxa pe preşedintele Statelor Unite pentru afirmaţia făcută. 
 
„«Nu vreau să par încrezut, pentru că nu sunt, dar spuneau că semăn cu Elvis, când eram tânăr». Asta nu poate fi viaţa reală“, a scris un utilizator. 
„La mitingul său cu slabă participare din Tupelo, Mississippi, Donald Trump a spus că oamenii credeau că arată ca Elvis, când era mai tânăr. Este, clar, încă una dintre minciunile sale narcisiste, dar chiar seamănă un pic cu Elvis din anii 1970“, a comentat un alt ultilizator de Twitter. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările