Cine a moderat dezbaterea prezidenţială din SUA. Donald Trump: „Groaznică şi nedreaptă”

Cine a moderat dezbaterea prezidenţială din SUA. Donald Trump: „Groaznică şi nedreaptă”

Kristen Welker, NBC News Foto: Facebook / Kristen Welker

Moderatoarea dezbaterii prezidenţiale din SUA este a doua femeie de culoare care conduce discuţia electorală a doi candidaţi americani. Ea a fost catalogată în trecut de către Donald Trump „groaznică şi nedreaptă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la „groaznică şi nedreaptă”, aşa cum i-a spus anterior, Donald Trump a catalogat-o acum pe Krieten Welker ca fiind „foarte profesionistă”, după ce jurnalista NBC News a moderat ultima dezbatere înainte de alegerile din SUA, programate pe 3 noiembrie.

„Apropo, respect mult forma în care gestionaţi asta (dezbaterea - n.r.), trebuie s-o spun”, i-a transmis Trump lui Kristen Welker în mijlocul dezbaterii cu contracandidatul său democrat Joe Biden, care a avut loc în capitala muzicii country, Nashville, statul Tennessee, scrie Digi 24.

Kristen Welker (44 de ani) este a doua femeie de culoare din istoria SUA care moderează o dezbatere prezidenţială, după Carole Simpson, care a făcut acest lucru în 1992. Kristen este corespondentă NBC News la Casa Albă din 2011.

Moderatorul primei întâlniri faţă în faţă dintre Trump şi Biden, care a avut loc în Cleveland (statul Ohio), jurnalistul Chris Wallace, a mărturisit joi că a fost invidios pe felul în care s-a desfăşurat dezbaterea moderată de Welker, în contextul în care dezbaterea condusă de el a fost afectată de nenumărate întreruperi, majoritatea din partea lui Trump.

„Sunt invidios, mi-ar fi plăcut să moderez această dezbatere”, a declarat Wallace la postul la care lucrează, Fox News.

Citeşte şi:

VIDEO Donald Trump vs. Joe Biden, ultima dezbatere înainte de alegerile din SUA: principalele teme abordate şi reproşurile pe care şi le-au făcut cei doi

Democratul Joe Biden, victorios în ultima dezbatere dinaintea alegerilor prezidenţiale - sondaje

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările