Caz misterios în SUA: O femeie a reuşit să se împuşte în cap, în timp ce mâinile îi erau încătuşate la spate

Caz misterios în SUA: O femeie a reuşit să se împuşte în cap, în timp ce mâinile îi erau încătuşate la spate

FOTO Facebook

O tânără de 19 ani care fusese oprită în trafic s-a sinucis împuşcându-se în cap, în timp ce mâinile îi erau încătuşate la spate, a transmis poliţia din statul Virginia, potrivit Fox News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sarah Wilson şi iubitul ei au fost arestaţi în timpul unui control în trafic, în Chesapeake, în iulie 2018, după ce poliţiştii ar fi găsit droguri în maşina cu care cuplul se deplasa. Poliţia a spus că au încătuşat-o pe Wilson şi, în timp ce ofiţerii încercau să-l prindă pe iubitul său, Holden Medlin în vârstă de 27 de ani, acesta a opus rezistenţă şi a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii au spus că ulterior au lăsat-o pe Wilson încătuşată cu mâinile la spate şi au mers să-l prindă pe Medlin. În timp ce era nesupravegheată, poliţia susţine că femeia a reuşit să ia o armă din maşina sa, „şi-a contorsionat” corpul, a băgat pistolul în gură şi a apăsat trăgaciul. O anchetă internă a fost demarată după incident, care între timp a fost concluzionată, poliţia refuzând să comenteze asupra rezultatului.

Un medic legist a confirmat, joi, că Wilson a murit în urma unei sinucideri-dar prietenii şi familia încă se îndoiesc de povestea oficială.

„În toată viaţa ei nu ştiu să fi tras vreodată cu pistolul, să fi deţinut un pistol sau să fi ţinut măcar un pistol în mână,” a declarat pentru ABC 13 mama lui Wilson, Dawn, anul trecut.

„Sunt câteva poveşti diferite, dar toate se încheie în acelaşi fel: acela că poliţia a împuşcat-o,” a mai spus ea. „Lucrurile nu se leagă. Undeva, cumva, există o discrepanţă.”

Imaginile de la camerele video purtate de poliţişti nu sunt disponibile. Un purtător de cuvânt a declarat în august că o cameră a unuia dintre ofiţeri a căzut de pe uniformă „în timpul luptei”.

Medlin, iubitul lui Wilson, ar fi fost monitorizat de poliţie înainte de arest. El ar fi avut asupra sa mai multe tipuri de calmante şi droguri interzise, precum şi o puşcă şi muniţie
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: