Un avion a aterizat forţat, în afara pistei, în Moscova. Bilanţul incidentului, 23 de răniţi, printre care şi nouă copii. Incidentul, filmat de pasageri VIDEO

Un avion a aterizat forţat, în afara pistei, în Moscova. Bilanţul incidentului, 23 de răniţi, printre care şi nouă copii. Incidentul, filmat de pasageri VIDEO

Aeronava de tip Airbus A321, a companiei Ural Airlines, avea la bord 234  de pasageri FOTO Facebook BoardingPass

Cel puţin 23 de persoane au fost rănite după ce un avion de pasageri a efectuat miercuri o aterizare forţată pe un câmp lângă un aeroport din Moscova, în urma defectării motoarelor aeronavei ca umare a lovirii unui stol de păsări, au declarat surse din cadrul autorităţilor ruse, citate de TASS.

"În total au fost răniţi 23 de oameni, inclusiv nouă copii", a declarat o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă.
 
Un oficial din cadrul Agenţiei ruse de Transport Aerian a transmis că patru pasageri au fost spitalizaţi, arată mediafax.ro. "La scurt timp după decolare, avionul a lovit un stol de pescăruşi, unele păsări fiind aspirate de motoare (...) Aterizarea de urgenţă a avut loc într-un lan de porumb aflat la mai puţin de un kilometru de pista aeroportului", a precizat oficialul.
 
Aeronava de tip Airbus A321, a companiei Ural Airlines, la bordul căreia se aflau 234 de persoane, inclusiv şapte membri ai echipajului, a decolat de la aeroportul Jukovski din regiunea Moscovei şi se îndrepta spre Simferopol în Crimeea.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: