Presa rusă: Putin a devenit tată de gemeni

Presa rusă: Putin a devenit tată de gemeni

Vladimir Putin şi Alina Kabaeva discutând în timpul unui eveniment Captură YouTube

Iubita preşedintelui rus Vladimir Putin, fosta gimnastă Alina Kabaeva, a născut gemeni într-o clinică din Moscova, scrie presa rusă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului Dom2Life.ru, preluat pe larg de presa rusă, Alina Kabaeva a născut pe 7 mai la Maternitatea Kulakov din Moscova.

Surse apropiate dosarului spun că fosta gimnastă a adus pe lume doi băieţi.

Pe 7 mai, Maternitatea Kulakov a fost păzită de un dispozitiv impresionant de securitate. Mai mult, accesul la etajul patru a fost permis doar anumitor cadre medicale.

În vârstă de 36 de ani, Alina Kabaeva este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică.

Viaţa ei personală rămâne un mister. Presa neafiliată Kremlinului scrie că este iubita lui Putin. Moskovski Korrespondent, prima publicaţie rusă care a dat această informaţie, a fost închisă în octombrie 2008. Kabaeva şi Putin ar mai avea o fetiţă împreună, născută acum patru ani în Elveţia.

Liderul de la Kremlin mai are două fete cu fosta sa soţie Liudmila Putina, născută Skrebneva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: