Crimă macabră în Siberia: Un rus a violat şi a decapitat o studentă, apoi a aruncat bucăţi din cadavru în diferite zone ale oraşului

Crimă macabră în Siberia: Un rus a violat şi a decapitat o studentă, apoi a aruncat bucăţi din cadavru în diferite zone ale oraşului

FOTO Daily Mail

Un rus de 30 de ani dintr-un oraş din Siberia a fost condamnat la 24 de ani şi şase luni de închisoare chiar în ziua de Crăciun după ce a violat, a ucis şi a decapitat o studentă în prezenţa iubitei sale, scrie Daily Mail.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aleksandr Altapov, un web designer din Tomsk, va sta 24 de ani şi şase luni de ani la închisoare pentru că a violat-o, a ucis-o şi a decapitat-o pe Viktoria Povesma, o studentă de 20 de ani la arhitectură.

Ieşind în oraş alături de alţi prieteni, Aleksandr Altapov s-a întors acasă alături de iubita sa şi victimă.

El a violat-o pe studentă în faţa iubitei sale, Ekaterina, care stătea pe canapea, după care a ucis-o şi i-a tăiat corpul în bucăţi în baie.

Ulterior, Aleksandr şi Ekaterina au pus părţi din cadavrul victimei în pungi din plastic şi le-au ascuns în diferite zone ale oraşului, inclusiv în grădina botanică.

Bărbatul şi-a prezentat crima cu ajutorul unei păpuşi gonflabile. El spune că a recurs la această faptă după ce victima l-a ameninţat că îl va denunţa la poliţie pentru viol.

În adolescenţă, el a mai fost condamnat la închisoare pentru „agresiuni de natură sexuală“ împotriva unei fete de 13 ani.

O femeie l-a acuzat de asemenea că a atacat-o şi a strâns-o de gât pentru a o forţa să intre în apartamentul său.

Iubita sa este acuzată de tentativă de ştergere a urmelor unei crime şi riscă la rândul ei ani buni de închisoare.

Aleksandr Altapov FOTO Crime Russia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările