VIDEO Vezi cum fură preşedintele Cehiei un stilou în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate în Chile

VIDEO Vezi cum fură preşedintele Cehiei un stilou în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate în Chile

Vaclav Klaus a furat stiloul în timpul conferinţei de presă

O înregistrare video care surprinde momentul în care preşedintele ceh, Vaclav Klaus, sustrage un stilou şi îl bagă discret în buzunar în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate în Chile a devenit foarte populară pe YouTube, informează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înregistrarea, preluată de la televiziunea publică cehă, a fost deja vizionată pe YouTube de 550.000 de ori.

Citiţi şi:

VIDEO O pisică a furat 600 de obiecte în trei ani

Preşedintele Cehiei era aşezat la un birou alături de omologul său chilian Sebastian Pinera. În timp ce preşedintele chilian îi ura bun-venit, Klaus a deschis caseta în care se afla stiloul, l-a examinat cu atenţie, l-a băgat sub masă, apoi a dus o mână în buzunar, după care s-a închis la sacou şi a pus iar mâinile pe masă, dar fără să aibă ceva în ele.

La scurt timp, preşedintele Cehiei a închis caseta.

Vaclav Klaus, în vârstă de 69 de ani, preşedinte al Cehiei din 2003, fost premier în perioada 1993 - 1997, este obişnuit cu conferinţele de presă şi cu întâlnirile oficiale, notează AFP.

Preşedintele a recunoscut că a luat un stilou, afirmând că " este un lucru comun în cadrul unui eveniment". El a subliniat, însă, că nu este unul cu peniţă de aur, ci unul obişnuit, relatează site-ul Novinky.cz.

Difuzarea înregistrării a inspirat organizarea unei colecte pe Facebook, participanţii fiind îndemnaţi să trimită stilouri la biroul preşedintelui până pe 2 mai pentru că, potrivit iniţiatorilor, Klaus "nu are, evident, cu ce să scrie".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările