VIDEO O nouă regulă pe Facebook. Opţiunea “Timeline” devine obligatorie. Trecutul nu mai poate fi şters decât timp de şapte zile

Opţiunea "Timeline" de pe Facebook - care expune întreaga istorie a unui utilizator Facebook în reţea - va deveni obligatorie pentru toţi cei care au conturi pe această reţea de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum, opţiunea putea fi activată doar de cei care doreau. De acum înainte, utilizatorii doar vor fi informaţi că profilul a fost "updatat", prin intermediul unui mesaj care va apărea în partea de sus a paginii de start. Cei care sunt "updataţi" au la dispoziţie şapte zile pentru a alege ce fotografii, postări sau evenimente vor să devină publice.
"Anul trecut am introdus Timeline (n.r. - cronologie, istoric), un nou tip de profil care îţi permite să pui în evidenţă fotografiile, postările şi evenimentele care te ajută să îţi spui cel mai bine povestea. În următoarele câteva săptămâni, toată lumea va avea Timeline. După ce vei avea Timeline, vei avea la dispoziţie şapte zile ca să revezi ce e acolo acum. Asta îţi dă şansa să adaugi sau să ascunzi orice doreşti înainte ca altcina să vadă", se arată pe blogul oficial al Facebook. Fie că le place sau nu, toţi utilizatorii vor dispune de "Timeline" în următoarele câteva săptămâni, relatează ABC News.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările