VIDEO Un nou trend a luat naştere pe Tik Tok: deghizarea adolescenţilor în băbuţe pentru a-şi cumpăra băutură

VIDEO Un nou trend a luat naştere pe Tik Tok: deghizarea adolescenţilor în băbuţe pentru a-şi cumpăra băutură

Adolescenţi dechizaţi în băbuţe ca să-şi cumpere băutură FOTO captură Twitter

Adolescenţii au descoperit un nou truc, jumătate experiment, jumătate tactică în toată regula, pentru a-şi procura alcool şi l-au împărtăşit pe reţele sociale precum Tik Tok, unde clipuri cu reuşitele lor au devenit virale.

Clipuri cu adolescenţi deghizaţi în băbuţe au devenit virale pe Tik Tok unde a luat naştere un nou trend de fentare a regulior care interzic vânzarea de alcool adolescenţilor sub 21 de ani.
 
Adolescenţii au împărtăşit modalităţi eficiente de deghizare în oameni foarte în vârstă în care măştile joacă un rol principal: „Folosiţi-vă de elemente false pe cât posibil, pentru că purtarea unei măşti vă ascunde o mare parte din chip”, a îndemnat o adolescentă pe Tik Tok.
 
„Acum că suntem obligaţi să purtăm o mască este cel mai bun moment să cumperi alcool sub o identitate falsă din anii 80 încoace”, a scris comediantul Jason Lawhead citat de New York Post.
 
FOTO captură New York Post
 
Pentru asta este totuşi nevoie şi de ceva măiestrie artistică. Un clip al unei adolescente a adunat peste 1.5 de milioane de vizualizări: o fată blondă îşi face riduri cu ajutorul machiajului şi prietenii ei o filmează ieşind din magazin  deplasându-se cu un cadru metalic şi ţinând în mâni o sacoşă cu băutură. Ea are pe cap un batic şi e îmbrăcată în haine largi.
 
Farsa s-a petrecut în California, iar fata a vorbit strictul necesar, cu o voce dogită. Nu i s-a cerut actul de identitate, iar proprietarul magazinului s-a arătat chiar îngrijorat că nu-şi va putea duce sticlele singură.
Un alt clip de peste 2 milioane de vizualizări arată deghizări şi mai dramatice, folosind peruci şi un costum de Haloween. Îndată ce se văd cu băuturile în mână, adolescenţii îşi aruncă deghizările cât colo şi celebrează prada obţinută.
 
 
Unora nu le vine să creadă că le-a ieşit: „O Doamne, a mers! E aşa de bun (trucul-n.r)” scrie o adolescentă după ce a acompaniat o femeie deosebit de în vârstă la un magazin de unde a revenit cu o sticlă de votcă.
 
Între timp clipurile au fost retrase sau au devenit private.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările