Tineri înţepaţi în cluburi pentru a li se injecta droguri. Poliţia britanică a arestat trei suspecţi

Tineri înţepaţi în cluburi pentru a li se injecta droguri. Poliţia britanică a arestat trei suspecţi

FOTO youtube.com

Mai mulţi tineri, în mare parte fete, dar şi câţiva băieţi, au depus plângeri la poliţie susţinând că au fost drogaţi fără ştirea lor după ce au fost înţepaţi cu ace hipodermice în baruri sau cluburi de noapte. Relatările din ultimele zile despre această nouă practică de drogare a victimelor au provocat o adevărată stare de spaimă în Marea Britanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Practica de a introduce droguri în băutura unei victime este cunoscută demult, dar mărturiile despre apariţia acestui nou tip de agresiune s-au înmulţit după ce două studente de la Universitatea din Nottingham au dat declaraţii presei britanice, arătându-şi totodată urmele înţepăturilor şi echimozele provocate de acestea.
   Una dintre studente, Zara Owen, spune că după ce a petrecut în club s-a trezit cu amintiri vagi şi cu o durere intensă într-un picior, unde o observat o înţepătură. Cealaltă studentă, Sarah Buckle, a fost transportată la spital de prietenii ei după ce s-a prăbuşit brusc în timpul unei ieşiri nocturne, ea remarcând mai târziu la mână o echimoză cu un punct negru în mijlocul ei.
   Au fost arestaţi doi bărbaţi în vârstă de 18 şi 19 ani în comitatul Nottinghamshire, iar un al treilea suspect, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în regiunea învecinată, Lincolnshire.
   Poliţia britanică a transmis că investighează zeci de atacuri similare, în timp ce studenţii pregătesc boicotarea unor baruri şi cluburi şi cer sporirea securităţii în aceste locuri.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările