Procurorul antidrog din Paraguay, ucis în timp ce se afla în luna de miere pe o plajă din Columbia

Procurorul antidrog din Paraguay, ucis în timp ce se afla în luna de miere pe o plajă din Columbia

FOTO: AFP

Procurorul antidrog din Paraguay Marcelo Pecci a fost împuşcat mortal, marţi în Columbia, în timp ce se afla în luna de miere. Potrivit poliţiştilor, atacatorii au fugit pe mare, relatează AFP.

Preşedintele paraguayan Mario Abdo Benitez a descris execuţia ca fiind o „crimă laşă”, iar un coleg al lui Pecci a declarat că acţiunea atacatorilor aminteşte de modul de operare al mafiei. 

Marcelo Pecci, în vârstă de 45 de ani, a fost doborât de două focuri în timp ce se relaxa pe insula Baru, a declarat soţia sa, jurnalista din Paraguay, Claudia Aguilera.

Cei doi s-au căsătorit pe 30 aprilie în oraşul din apropiere Cartagena şi abia aflaseră că vor deveni părinţi, potrivit AFP.

„Doi bărbaţi l-au atacat pe Marcelo. Au venit cu o barcă mică, sau cu un jet ski, adevărul este că nu am văzut bine", a declarat Aguilera pentru ziarul El Tiempo. 

Unul dintre agresori a coborât şi „fără să spună nimic l-a împuşcat pe Marcelo de două ori, un glonţ l-a lovit în faţă şi altul în spate", a spus ea.

Şeful poliţiei columbiene şi anchetatorii din Paraguay s-au deplasat la locul crimei. Oficiali din Statele Unite vor ajuta şi ei la anchetă, a declarat şeful poliţiei naţionale din Columbia, generalul Jorge Luis Vargas.

Pecci era specializat în anchete de crimă organizată, trafic de droguri, spălare de bani şi finanţare a terorismului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările