Momentul în care schela unui hotel din New Orleans s-a prăbuşit în stradă: două persoane au murit VIDEO

Momentul în care schela unui hotel din New Orleans s-a prăbuşit în stradă: două persoane au murit VIDEO

Câteva etaje ale clădirii unui hotel din New Orleans aflat în construcţie s-au prăbuşit sâmbătă din motive încă neelucidate. Două persoane au murit, cel puţin 20 fost rănite, iar o persoană este încă negăsită. Clădirea hotelului Hard Rock, situată în apropierea Cartierului Francez, este considerată extrem de instabilă, relatează USA Today şi Associated Press.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un video surprinde prăbuşirea în stradă a unor porţiuni ale clădirii şi oameni fugind. În clădire se aflau 100 de muncitori. 18 dintre persoanele rănite au fost transportate la spital şi sunt în stare stabilă. Oficialii nu cunosc cauza prăbuşirii. Aceştia se tem că structura nu mai poate susţine una dintre macaralele de pe hotel .
 
Un muncitor aflat în clădire spune că a auzit un zgomot puternic  „ca de tren sau de cutremur”. A reuşit să se salveze după ce şi-a dat seama că clădirea se prăbuşeşte, coborând printr-o altă parte a clădirii. A văzut cum cad etaje întregi, de la nivelul 18 la 7.

 Una dintre persoanele dispărute a fost descoperită moartă, iar o alta care ar fi îngropată în moloz este încă negăsită.


 Iniţial erau date dispărute trei persoane. S-a descoperit însă că persoana respectivă a fost transportată la spital.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările