Malala, laureata Premiului Nobel pentru Pace în 2014, s-a căsătorit cu un om de afaceri

Malala, laureata Premiului Nobel pentru Pace în 2014, s-a căsătorit cu un om de afaceri

Malala Yousafzai (centru stânga) şi soţul său (centru-dreapta), Asser Malik Foto: Malin Fezehai via theguardian.com

Malala, laureata Premiului Nobel pentru Pace în 2014, a anunţat pe reţelele sociale că s-a căsătorit. Mirele este Asser Malik, un om de afaceri pakistanez.

Ştiri pe aceeaşi temă

Laureata premiului Nobel Malala Yousafzai şi-a anunţat „Nikkah” - contractul de căsătorie cu Asser Malik printr-un mesaj pe Twitter: „Astăzi este o zi preţioasă în viaţa mea. Eu şi Asser ne-am căsătorit şi vom fi parteneri pe viaţă. Am avut o mică ceremonie Nikkah acasă, în Birmingham, cu familiile noastre. Trimiteţi-ne rugăciunile voastre. Suntem încântaţi să mergem împreună în călătoria care ne aşteaptă”.
 
Laureata premiului Nobel, care are acum 24 de ani, a împărtăşit şi fotografii făcute cu soţul ei, alături de părinţii ei, Ziauddin Yousafzai şi Tor Pekai.
 
Pakistaneza Malala Yousafzai, care, la doar 17 ani, a obţinut Premiul Nobel pentru Pace, este o militantă pentru dreptul femeilor la educaţie şi a devenit un simbol mondial al luptei împotriva extremismului după ce a supravieţuit unui atac al talibanilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările