Hangouts on Air: De vorbă cu Matthew Van Dyke, singurul american ce-a luptat de partea rebelilor libieni

Hangouts on Air: De vorbă cu Matthew Van Dyke, singurul american ce-a luptat de partea rebelilor libieni

Matthew Van Dyke, singurul american ce a participat la luptele împotriva regimului Gaddafi

Bloggerul „Adevărul” Mircea Barbu, gazda evenimentelor Hangouts On Air, va discuta marţi, de la 17.30 cu regizorul şi activistul Matthew Van Dyke despre experienţa sa ca singurul american ce a luptat de partea rebelilor libieni în conflictul din 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

După studii aprofundate în cultura şi istoria lumii arabe la una dintre cele mai prestigioase universităţi americane, Van Dyke a călătorit în Libia în timpul Primăverii Arabe şi a luptat alături de rebeli. În timpul luptelor, acesta a fost prizonier al regimului Gaddafi, a călătorit în Siria şi sprijină deschis, inclusiv prin luptă, armata rebelă siriană. Van Dyke a realizat o serie de documentare şi a câştigat numeroase premii pentru munca sa ca şi regizor.

Printre cele mai notabile realizări ale sale se numără documentarul său despre Siria „Not Anymore: A story of a Revolution.”

În câteva clipe, regizorul şi activistul american se va alătura cititorilor „Adevărul” pentru o sesiune de Hangouts ce se va desfăşura în limba engleză, timp de 30 de minute.

 

Urmăreşte evenimentul live aici:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările