Cruzime fără limite în Pakistan. Un bărbat şi-ar fi ucis cele două fiice şi patru nepoţi, pentru că una din ele s-a căsătorit din dragoste

Cruzime fără limite în Pakistan. Un bărbat şi-ar fi ucis cele două fiice şi patru nepoţi, pentru că una din ele s-a căsătorit din dragoste

FOTO Shutterstock

Un bărbat din Pakistan este suspectat că şi-a ucis cele două fiice şi pe cei patru copii ai acestora, incendiindu-le casa, pentru că una dintre femei s-a căsătorit împotriva dorinţei sale, spune poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Manzoor Hussain este urmărit de poliţişti după ce ar fi incendiat locuinţa pe care surorile Fauzia Bibi şi Khurshid Mai o împărţeau într-un sat din districtul Muzaffargargh, centrul Pakistanului, a declarat un oficial din poliţie, Abdul Majeed, pentru Reuters, citată de CNN.

Soţul lui Mai a murit, de asemenea, în incendiu, a spus Majeed, scrie Digi24. 

În urmă cu aproximativ 18 luni, Bibi s-a căsătorit din dragoste cu Mehboob Ahmad, căsătorie cu care tatăl său nu a fost de acord, pentru că el susţinea ideea unei căsătorii aranjate.

Majeed a spus că Hussain, bărbatul căutat, locuieşte într-un sat din apropiere.

Soţul lui Bibi, Ahmad, a declarat la poliţie că nu era acasă în momentul incendiului şi că a găsit locuinţa arzând când s-a întors de la serviciu, dimineaţa devreme.

Ahmad a spus că fiul lui de 4 luni a murit în incendiu, alături de cei trei copii ai lui Mai, în vârstă de 2, 6 şi 13 ani.

Anual, sute de femei din Pakistan sunt ucise de rude dacă îndrăznesc să încalce tradiţia căsătoriei aranjate şi îşi aleg partenerul de viaţă din dragoste.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările