Mesaj de adio emoţionant al Prinţului Charles: „Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială” VIDEO

Mesaj de adio emoţionant al Prinţului Charles: „Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială” VIDEO

FOTO EPA-EFE

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, i-a adus sâmbătă un omagiu tatălui său, prinţul Philip, mărturisind că lui personal şi familiei „îi va lipsi enorm”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o declaraţie televizată transmisă din faţa reşedinţiei sale Highgrove House, din comitatul englez Gloucestershire, prinţul Charles a vorbit despre tatăl său după ce Palatul Buckingham a anunţat detaliile funeraliilor, care vor avea loc sâmbătă viitoare, 17 aprilie.

Este prima reacţie publică directă exprimată de moştenitorul Coroanei britanice. Prinţul Philip, tatăl său, a murit vineri la vârsta de 99 de ani.

„Tatăl meu a servit practic în ultimii 70 de ani, în modul cel mai devotat şi mai remarcabil, Regina, familia, ţara şi întregul Commonwealth. Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială care, mai presus de toate, ar fi fost uimit de reacţia şi de lucrurile emoţionante care s-au spus despre el şi, din acest punct de vedere, noi, familia mea, suntem profund recunoscători pentru toate acestea”, a spus prinţul Charles în faţa reporterilor, purtând o cravată neagră în semn de doliu.

Prinţul Charles a ţinut să mulţumească populaţiei pentru sprijin „în acest moment deosebit de trist”, declarându-se profund impresionat de numărul mare de oameni din Regatul Unit, din Commonwealth şi din lume care au împărtăşit durerea familiei regale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările