Ungaria, prima ţară din UE care a început campania de vaccinare anti-COVID-19

Ungaria, prima ţară din UE care a început campania de vaccinare anti-COVID-19

Foto Arhivă

Autorităţile ungare au început sâmbătă  vaccinarea anti-COVID cu vaccinul Pfizer-BioNTech a oersonalului medical, cu o zi mai devreme decât majoritatea ţărilor Uniunii Europene, informează Agerpres, citat de Digi 24.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ungaria a primit primul transport de vaccin anti-COVID-19 sâmbătă dimineaţa.  4.875 de oameni vor fi vaccinaţi în prima etapă de imunizare.
 
"Am început vaccinarea personalului medical, potrivit unui plan prestabilit", a declarat un purtător de cuvânt al guvernului, răspunzând jurnaliştilor Reuters.
 
Primele vaccinuri sunt livrate la principalul centru anti-COVID-19 din Budapesta, Spitalul Central Del-Pest, iar după-amiază alte doze vor ajunge la încă un spital important din Budapesta, a relatat MTI, potrivit Digi 24.
 
Începând de duminică mai multe ţări din UE încep campania de vaccinare, primii ce vor primi vaccinul fiind angajaţii din sistemul sanitar.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările