Silvio Berlusconi, internat pentru a cincea oară în acest an

Silvio Berlusconi, internat pentru a cincea oară în acest an

Silvio Berlusconi FOTO EPA-EFE

Fostul premier italian Silvio Berlusiconi a fost spitalizat din nou, marţi, în vederea tratării unor sechele covid-19, la doar zece zile după ce a fost externat din acelaşi spital, anunţă anturajul său, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost internat în noaptea de uni spre marţi la Spitalul San Raffaele din Milano (nord), au declarat AFP surse din cadrul Partidului acestuia Forza Italia, care confirmă astfel informaţii de presă.

El a fost externat din acelaşi spital la 1 mai, după ce a fost internat timp de peste trei săptămâni, tot în vederea tratării unor sechele covid-19, o boală pe care a contractat-o în septembrie.

Miliardarul, care a fost supus unei importante operaţii pe cord deschis în 2016, îşi multiplică internările la spital în ultimele luni.

În martie, el a fost internat timp de mai multe zile în spitalul milanez, în mod oficial în vederea unor controale medicale prevăzute.

În februarie, Berlusconi a petrecut o noapte la un spital, după ce a căzut, un incident fără gravitate.

În ianuarie, el a fost internat timp de mai multe zile la Centrul cardio-toracic din Monaco, în urma unor probleme de aritmie cardiacă.

În septembrie, Berlusconi a fost spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare cauzată de covid-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările