Prinţul William a ales „dădaca regală“

Prinţul William a ales „dădaca regală“

Miss Webe, dadaca regala alaturi de William

Ducele şi Ducesa de Cambridge au decis să angajeze o dădacă pentru micul prinţ George. Prinţul William şi-a îndreptat atenţia spre fosta lui guvernantă, miss Webb, în vârstă de 71 de ani, care îi va ajuta pe tinerii părinţi în anii ce vor urma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse apropiate Palatului Buckingham au declarat presei britanice că William şi Kate nu luaseră în considerare angajarea unei dădace, însă au realizat destul de rapid că bebeluşul regal necesită multă atenţie. 

În plus, viitorii regi ai Marii Britanii au o serie de îndatoriri sociale solicitante, astfel că William a preferat să aleagă o persoană de încredere pentru încredinţarea creşterii micuţului.

Miss Webb, o dădacă pensionată, a devenit guvernanta lui William şi a lui Harry, în 1991. Provenintă dintr-o familie londoneză modestă, miss Webb a devenit rapid îndrăgită de copii, mai ales în contextul în care mariajul părinţilor Diana şi Charles se destrăma. 

Charles locuia separat de soţia sa şi copii, iar prinţesa Diana era atât de afectată de aventura soţului ei, încât William şi Harry se refugiau în afecţiunea oferită de blânda lor dădacă.

Prinţul William a menţinut o relaţie apropiată cu dădaca sa, aceasta participând la aniversarea de 21 de ani a prinţului. Miss Webb a fost şi invitată de onoare la nunta Prinţului William în 2011.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările