Plajă sub cenuşa vulcanului

Plajă sub cenuşa vulcanului

Etna erupe, turiştii se bronzează

Vulcanul Etna, care erupe din nou cu furie, nu pare să-i deranjeze pe turiştii aflaţi pe plajele Siciliei. Fotografii agenţiei de presă Epa au surpins imagini inedite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Turiştii care-şi petrec vacanţa în Sicilia sunt atât de porniţi să se simtă bine încât nici cenuşa scuipată de vulcanul Etna nu-i poate alunga de pe malul mării. „Sau poate deja a intervenit obişnuinţa, pentru că vulcanul erupe pentru a şasea oară în ultima lună", notează cotidianul britanic „Daily Mail".

Atracţie turistică

Etna nu doar că nu-i alungă pe turişti, din contră îi atrage în număr şi mai mare. Mai mulţi iubitori de senzaţii tari s-au apropiat cât este permis de craterul vulcanului pentru a face poze inedite pe care să le arate prietenilor şi, peste ani, nepoţilor.

Situat pe insula Sicilia din Italia, în apropiere de oraşele Messina şi Catania, vulcanul Etna are înălţimea de 3.340 metri, fiind cel mai înalt şi cel mai activ vulcan din Europa.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările