Patru persoane au murit după ce un avion de turism s-a prăbușit

Patru persoane au murit după ce un avion de turism s-a prăbușit

Foto: Arhivă

Patru persoane au murit, duminică, în accidentul unui avion de turism, la Coburg în sudul Germaniei, a anunţat poliţia.

Dintr-un motiv necunoscut, avionul lor cu un singur motor de tip Piper s-a prăbuşit în jurul orei 6.00 (4.00 GMT), la scurt timp după decolare, în pădurea de lângă aerodromul acestui oraş bavarez situat la 180 km est de Frankfurt, a explicat poliţia într-un comunicat, citat de AFP .

"Cei patru pasageri, doi bărbaţi de 28 şi 44 de ani şi două femei de 31 de ani, nu au avut nicio şansă de supravieţuire", a precizat poliţia.

Sâmbătă seară, în aceeaşi regiune, un alt avion turistic s-a prăbuşit la decolare la Constance, în sudul Bavariei, la frontiera cu Elveţia, au anunţat duminică pompierii.

Avionul, care a decolat în trombă "probabil din cauza unei erori de pilotaj", potrivit pompierilor, s-a prăbuşit la câţiva metri de un cort sub care era adunat un grup de şapte turişti care se pregăteau să facă un salt cu paraşuta.

Accidentul a făcut un rănit uşor printre participanţii care au fost în măsură să se pună la adăpost în ultimul moment, scrie Agerpres.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările